Избрахме България да бъде първата ни крачка към европейския пазар,

...
Коментари Харесай

Израелска платформа за е-търговия навлиза в Европа през България


Избрахме България да бъде първата ни крачка към европейския пазар ”, съобщи Коби Хадад, механически шеф на Sellavi (снимка: Sellavi)

Инвестиция от 7 милиона евро възнамерява да направи в България световната платформа за електронна търговия Sellavi. Компанията е основана в Израел през 2015 година и сега оперира на 27 пазара в целия свят. България e насочна точка за навлизането ѝ в Европа.
още по темата
„ Избрахме България да бъде първата ни крачка към европейския пазар, поради хилядите образовани и търсещи развиване експерти, които могат да се причислят към световния ни екип. Хората, на които ще поверим развиването си в Европа, ще бъдат точно български специалисти. Вярваме, че това, както и стратегическите ни партньорства с най-хубавите европейски банки, ще ни разрешат да подпомогнем бизнеса в района да открие и употребява нови и разнообразни благоприятни условия за напредък ”, съобщи Коби Хадад, механически шеф на Sellavi.

С над 200 000 клиенти в разнообразни страни Sellavi има упоритостта да бъде най-хубавата платформа за електронна търговия за дребни и междинни предприятия. Платформата записва приблизително 65 000 транзакции дневно, 50 евро междинна транзакция на магазин и извънредно висока междинна стойност от 2,7% на реализация за търговци.

Sellavi сплотява всички нужни функционалности и доставчици за онлайн магазини в едно решение, което прави продажбата онлайн по-бърза. Платформата предлага избор на домейн, директни заплащания и фактури до клиентите на търговеца, персонализиран дизайн на магазина, тясно таргетирана реклама и 24/7 подпомагане на потребителите.

Само 30 минути са нужни за основаване на магазин в Sellavi, още 15 – за проучване на системата за ръководство благодарение на съветник на компанията. Най-младият консуматор на платформата е на 18 години, а най-възрастният – дама на 75 години, която продава онлайн ръчно направени кукли.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР