“Изборният ден започна в рамките на очакванията, но не можем

...
“Изборният ден започна в рамките на очакванията, но не можем
Коментари Харесай

Стоил Цицелков: Членове на ЦИК, които гледахме на камерите, отново ще бъдат част от администрацията

“Изборният ден стартира в границите на упованията, само че не можем да кажем, че всичко е обикновено – още веднъж има секции, които не отварят в точния момент, има хора, които не са се явили. Вчера проблеми имаше в Хасково и Монтана. Това постоянно се случва, а можеше да не се случи “. Това разяснява пред bTV Стоил Цицелков, който е член на Обществения съвет към ЦИК и член на Обединението за почтени избори.

От свои източници bTV научи, че е арестувана председателката Моника Йорданова

“Забавянето се дължи на слабата мотивация, на слабото възприятие на отговорност. И на тези избори в този момент ще ни посрещнат членове, които се справяха доста неприятно, членове, които гледахме на камерите. Те освен, че не са осъдени, само че още веднъж ще бъдат част от администрацията “, уточни Стоил Цицелков.

Според него спомагателното възнаграждение от 25 лв. за всеки член на СИК, предал протоколи без неточност, няма да проработи.

 ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Парламентарни избори 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Парламентарни избори  ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Европейски избори 2 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Европейски избори  Времето в изборния ден: Tемпературите не престават да се покачват 2 мин. Времето в изборния ден: Tемпературите не престават да се покачват  На 53 година умря генералният шеф на „ Репортери без граници “ 2 мин. На 53 година умря генералният шеф на „ Репортери без граници “  Геомагнитна стихия мина над Земята, усетена е и у нас (СНИМКИ) 5 мин. Геомагнитна стихия мина над Земята, усетена е и у нас (СНИМКИ)  Жената, издъхнала в зъболекарски кабинет в Благоевград: „ Медицински контрол “ откри нарушавания 3 мин. Жената, издъхнала в зъболекарски кабинет в Благоевград: „ Медицински контрол “ откри нарушавания  ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Парламентарни избори 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Парламентарни избори  ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Европейски избори 2 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Европейски избори  Времето в изборния ден: Tемпературите не престават да се покачват 2 мин. Времето в изборния ден: Tемпературите не престават да се покачват  На 53 година умря генералният шеф на „ Репортери без граници “ 2 мин. На 53 година умря генералният шеф на „ Репортери без граници “  Геомагнитна стихия мина над Земята, усетена е и у нас (СНИМКИ) 5 мин. Геомагнитна стихия мина над Земята, усетена е и у нас (СНИМКИ)  Жената, издъхнала в зъболекарски кабинет в Благоевград: „ Медицински контрол “ откри нарушавания 3 мин. Жената, издъхнала в зъболекарски кабинет в Благоевград: „ Медицински контрол “ откри нарушавания

„ Има две философии – на пръчката и на моркова. Сега има „ морков “ и в случай че се явят на образование, само че те не се явяват. За Хасково знаем, че към 40% от членовете на СИК за сменени с такива, които не са минали образование. За страдание партиите даже не са длъжни да ни дадат доклад за какво го вършат “, уточни Цицелков.

Проследете с нас изборния ден в цялата страна

Според него изборните резултати няма да закъснеят и ще бъдат подготвени в период.

Проследете с нас изборния ден в цялата страна

Той прикани като гласоподаватели да се срещнем авансово за кого ще гласуваме - като номер и преференции. 

Какво още разяснява Стоил Цицелков – чуйте във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР