Изборният ден в област Варна започна в спокойна обстановка, съобщават

...
Изборният ден в област Варна започна в спокойна обстановка, съобщават
Коментари Харесай

Спокоен старт на изборния ден във Варна и областта

Изборният ден в област Варна стартира в спокойна конюнктура, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна за Moreto.net.

Предприети са всички нужни ограничения за защитата на публичния ред, пожарната сигурност и обезпечаването на умерено протичане на изборния ден.

Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушавания, които попречват естественото протичане на изборния развой и са съoтносими към дейностите на Министерство на вътрешните работи, на денонощната телефонна линия 052/ 615166 или на [email protected] .

Създадена е организация и звената на Дирекция „ Български документи за идентичност “ ще работят в днешния ден от 8.30 до 19 часа. Те ще издават удостоверения (за изгубени/откраднати/повредени/унищожени персонални карти и документи с изминал срок) предвид на практикуване на изборните права на жителите.

Припомняме, че в изборното помещение не се позволяват въоръжени лица и такива, носещи предмети, рискови за живота и здравето на жителите. Забранява се използването на мобилни телефони, фотоапарати или друга възпроизвеждаща техника за снимане на метода на гласоподаване.

Служителите на ОДМВР - Варна се намесват за възобновяване на реда, когато това е належащо и има надлежно решение на изборната комисия.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР