Изборните страсти се нажежават. Сигнали за нарушения на валят от

...
Изборните страсти се нажежават. Сигнали за нарушения на валят от
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV! Доц. Антоний Гълъбов с разбиващ анализ за манипулациите на вота

Изборните пристрастености се нажежават. Сигнали за нарушавания на валят от цялата страна. Съмненията за операции нарастват. Ситуацията разяснява особено за ПИК TV политологът доцент Антоний Гълъбов.

Виждам бързо ускорение на обединението от партиите Политическа партия, което не е всекидневно за екзитпола, той би трябвало да върви отмерено. Разбира се, може и да има по-млади гласоподаватели, които са спали до обяд, само че за мен това е доста изкуствен растеж. Наблюдавам избори от 1995 година Моите наблюдения са, че данните от екзитпол не вършат внезапни придвижвания в границите на изборния ден. Мога да предположа готовност, мога да предположа опит за изкарване на повече гласоподаватели. След час-час и половина, което време назовавам зоната на здрача, тогава настъпват бързи промени, които нямат нищо общо с естествената воля на жителите, разяснява доцентът.
свързани новини44699преди 4 часа29603преди 5 часа
Ниската изборна интензивност беше предстояща, по думите му.

Не се случват предизборните операции, че ще има висока изборна интензивност поради президентските избори и победител на първи тур. Това бяха клишета, с които ни заливаха 4 седмици, с които ни заливаха много нападателно. Но аз в действителност съм засегнат, е че след толкоз години, видяхме единствено за няколко месеца цялостно разрушение на всички правила и признаци на водене на предизборна акция. А това е извънредно тежък удар върху изборния развой в България, уточни Гълъбов.

Следете най-горещите събеседници, най-точните разбори, най-пълни данни на всеки кръговиден час единствено в изборното студио на ПИК TV!ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР