Изборите за пореден път не овластиха никого за еднопартийно правителство.

...
Изборите за пореден път не овластиха никого за еднопартийно правителство.
Коментари Харесай

Карадайъ: Не искаме да сме с ГЕРБ, но не искаме и да сме с управлявалите последната година и половина

" Изборите за следващ път не овластиха никого за еднопартийно държавно управление. Народът още веднъж потвърди, че е умен, вместо опълчване, той предпостави разговор, съединяване. За следващ път се видя, че уроците не са научени и политиците водиха акция на опълчване. Липсата на разговор е главен белег на ръководещите през последното десетилетие. Това е несъмнено изискване за рецесии и разпад ", съобщи от парламентарната естрада ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ при откриването на 48 парламент.

" Основна задача е да решим казуса с неналичието на разговор, с цел да решим провокациите, които стоят пред нас. доста е елементарно да кажеш, че гласоподавателите са ти отредили ролята на съпротива, само че това е безконтролно. Избирателите чакат от нас а се оправим с рецесиите, да поставим всички старания зимата да не ни донесе още повече рецесии ", сподели той.

" Готови сме на разговор в името на жителите ", съобщи Карадайъ.

" България би трябвало да продължи своето евроатлантическо развиване, да заявим ясно, че нямаме друга опция. Ние сме членове на НАТО и Европейски Съюз и точка по въпроса ", сподели Карадайъ.

" Призоваваме да се седне на масата на договарянията. Лесно е да кажеш, че с някои в никакъв случай и въобще няма да приказваш и работиш. Ние не желаеме да сме с ГЕРБ, само че не желаеме и да сме с управлявалите последната година и половина, които ни завещаха 15 милиарда дълг ", добави той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР