Изборите отминаха, сега предстои трудното. Разчитаме вота на българските избиратели

...
Изборите отминаха, сега предстои трудното. Разчитаме вота на българските избиратели
Коментари Харесай

ДПС обяви при какви условия ще подкрепи правителство на протестния вот

Изборите отминаха, в този момент следва сложното. Разчитаме вота на българските гласоподаватели като ясно изразено предпочитание за смяна. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.
От името на парламентарната група на първото съвещание на новото Народно заседание Карадайъ акцентира, че смяната би трябвало да „ възвърне политическата нормалност “ и „ рестарт на държавността “. Словото си той стартира с привет към всички мюсюлмани, честитейки им светлия месец Рамазан и пожелавайки здраве, мир и благополучие.
 Нинова: Предлагаме промени, които да забранят на премиера да харчи безотговорно парите на хората Нинова: Предлагаме промени, които да забранят на премиера да харчи безотговорно парите на хората
" Днес не просто откриваме следващото Народно заседание. Днес поставяме началото на парламентарни процеси, които ще дефинират накъде ще вър...
Карадайъ означи, че новите три партии имат едвам 92 мандата в Народното събрание, които не дават опция да образуват болшинство, което да излъчи държавно управление. Ето за какво, съгласно него, страната ни е по-близо да вероятността за отиване на нови избори, наблягайки, че партията му е подготвена за тях.
Той удостовери позицията на Движение за права и свободи, че ще поддържа опит за основаване на държавно управление от новите обединения в Народното събрание , в случай че той следва няколко целта: да направи проект за излизане от пандемичната рецесия от CОVID-19 с дейна имунизационна стратегия и ограничения за отбрана на бизнеса; да промени формираната от настоящето ръководство стратегия за присъединяване на България в европейския проект за възобновяване и устойчивост; за сътвори проект за ускорено развиване на страната и за обезпечи почтено участие в евро-атлантическите структури.
Лидерът на Движение за права и свободи уточни, че България се намира в невиждана композиция от рецесии: пандемична, икономическа и институционална, и в случай че си разреши да добави към нея и политическа рецесия, ще сбърка доста. Карадайъ повтори тезата, че от години в страната са нарушени разговорът, координацията и контролът сред управляващите. и това рефлектира директно върху страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР