Изборите минаха и е време за равносметка. На първо място

...
Изборите минаха и е време за равносметка. На първо място
Коментари Харесай

Костадинов: Вчера един милион мишки продадоха мишия си живот, още 4 милиона си останаха по дупките

" Изборите минаха и е време за равносметка. На първо място най-много желая да благодаря на 325 000 възрожденци, които за следващ път дадоха доверието си на " Възраждане "! За вас работим, за вас се борим ". Това написа лидерът на партията Костадин Костадинов в профила си във Фейсбук.
Прочетете още
" Светът се трансформира, уважаеми сънародници! Предстои ни дружно да променим и България! И ще я променим - ще я създадем свободна, самостоятелна и богата ", добави той. По думите на Костадинов държавно управление ще има. „ Не тъй като гласоподавателите са изморени, а тъй като избраниците им поизчерпаха парите за пазаруване и е време да се коалират, с цел да награбят нови средства от бюджета. Като че ли към този момент се обрисува единствено " Възраждане " да не взе участие в това плячкосване на страната ”, добавя водачът на партията.

„ На финала да кажа нещо отвън тематиката. Вчера, съгласно националния ни фолклор, беше Мишкин ден - празника на мишките. Вчера един милион мишки продадоха мишия си живот за по 100-200 лв. на калпак. Още 4 милиона пък си останаха по дупките и оставиха нарушители и продажници да се разпореждат с бъдещето им ”, написа още Костадинов. Той благодари на гласувалите за партията му, като тях дефинира като " почтени индивиди ".

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР