„Избори до дупка” – малко е безотговорно това. Особено при

...
„Избори до дупка” – малко е безотговорно това. Особено при
Коментари Харесай

Нинова: Провеждането на избори до дупка е безотговорно

„ Избори до дупка” – малко е безконтролно това. Особено при съвпадане с президентски избори. Не знам дали си давате сметка, само че ще гласуваме три седмици поред. Това съобщи Корнелия Нинова пред публицисти в коридорите на Народно събрание във връзка коментар на претендента за министър-председател от " ИТН " Пламен Николов, че оттук насетне следват избори до дупка.

„ Аз авансово не слагам условия и бариери, за разлика от другите сътрудници, изключително в този сериозен миг. Нека оставим времето и забележим къде ще отиде третият мандат, с цел да стартираме някаква нормалност и диалози, без условия. Ние, за разлика от други партии в Народното събрание, разбираме добре тежестта си. Ние имаме 36 депутати, не можем сами, не демонстрираме надменност, а разсъдък и грижа да се решат проблемите на прага на есента и рецесията ", сподели още тя.

" Липсата на държавно управление на смяната бетонира досегашния модел. 4 години понесохме всички вероятни удари, борихме се да освободим Българска социалистическа партия от взаимозависимост, поредно изчистихме лицето на партията. Искаме кардинален диалог. Третият мандат е спешен, само че е и опция да дадем непоклатимост и сигурност на хората ", съобщи Нинова от парламентарната естрада.

Тя прикани Има Такъв Народ " да не се месят в пълномощията на президента ". " Той е единственият, който ще реши по какъв начин ще се развият нещата. Не го подлагайте на пазарлъци ", сподели Нинова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР