Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов е подал заявление,

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов е подал заявление,
Коментари Харесай

Лидерът на ИТН Слави Трифонов и кандидати от ДПС и ГЕРБ се отказаха от парламента

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов е подал заявление, с което се отхвърля да бъде депутат в 50-ото Народно заседание. Това се вижда от решения на ЦИК от 13 юни. На съвсем всички избори до момента, в които " ИТН " е влизал в Народното събрание - с изключение на първите, Трифонов се е отказвал да бъде народен представител.

ЦИК заличава Станислав Тодоров Трифонов от листата на " ИТН "  в Плевен, и в София - 25, излиза наяве от решение на комисията.

Кандидати на Движение за права и свободи също се отхвърлят от това да бъдат депутати. Николай Колев и Иса Бесоглу са поискали да не бъдат обявявани за избрани от Стара Загора. Николай Юруков пък няма да влезе в Народното събрание от листата в Смолян, а Езхар Ибрямова-Сеидова - от Търговище. 

Аналогично искане е постъпило и от Бедрос Левон Пехливанян, който пък е бил претендент от ГЕРБ-СДС в Русе. 

Постъпили са заявки и от Христо Петров-Ицо Хазарта от  " Продължаваме Промяната-Демократична България ", от Ивайло Вълчев от " ИТН ", от Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия и от Станислав Стоянов от " Възраждане ", с които те декларират, че желаят да бъдат оповестени за членове на Европейския парламент от Република България и да не бъдат обявявани за народни представители. ЦИК към този момент взе решение по този въпрос и те стават евродепутати.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР