Изборът на49-годишната Ани Салич изненада всички, но тя смело върви

...
Изборът на49-годишната Ани Салич изненада всички, но тя смело върви
Коментари Харесай

Няма Да Повярвате Какво Се Случи С Ани Салич! Не И Пука, Че Гони 50, Вижте Какво Реши!

Изборът на49-годишната Ани Салич изненада всички, само че тя самоуверено върви по пътя на знанието.

Това не е първата магистърска компетентност, която следва упоритата водеща. Знае се, че е следвала и „ Научна информация ” в друго висше образователно заведение.

Веднага по-късно е почнала да се занимава с преводи. Малко по-късно започва и звездната й кариера в малкия екран.

Ани Салич стана едно от най-популярните лица в Би Ти Вив, като години наред четеше новините с Юксел Кадриев. В Нова телевия

Неин екранен сътрудник й бе Николай Дойнов. Двамата са взели под крилото си просветителната задача. Ани Салич се занимава с самодейността „ Мисия обучение ”.

Журналистката живо се интересува с проблемите, които засягат живота на всеки европеец-миграцията, тероризма, бежанците. Вероятно новинарката се готви за сътрудник в друга страна, щом се е заела да учи и специализира такава компетентност във Военната академия.

Определено Салич е образец за двете си деца и сътрудниците си с идеите, които поддържа. Водещата не обича да разкрива персоналния си живот. Още преди четири години се заприказва, че се разделя със брачна половинка си, само че тя резервира цялостно безмълвие.

И до през днешния ден не се знае дали двамата са се развели офицално или единствено са се разделили. Но брюнетката печели благосклонностите на феновете с публично значимите дела, които поддържа.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР