Изборът на вашата сватбена торта е може би един от

...
Изборът на вашата сватбена торта е може би един от
Коментари Харесай

Полезни съвети как да изберете идеалната сватбена торта

Изборът на вашата сватбена торта е може би един от най-важните и обичани аспекти от планирането на сватбата. Това важи в особена мощ, в случай че обичате сладкиши и артистични сладкарски произведения. Въпреки това е по-вероятно двойките да не знаят по какъв начин да изберат съвършения десерт. Не е елементарно да изберете съвършената торта, въпреки множеството бъдещи младоженци да мислят тъкмо противоположното. Затова ще ви дадем някои насоки.

Когато избирате сватбена торта за вашата гала, би трябвало да вземете поради няколко неща.

Намерете сладкарница, която да дава отговор на вашите вкусови рецептори

От решаващо значение е да изберете сладкарница с блестящи рекомендации от предходни булки. Направете лист с локални експерти, които се специализират в сладкарството, или попитайте приятелите и фамилията си за рекомендации. В наши дни приложенията за обществени медии също са фантастични канали за бизнеса да популяризира своите дизайни на торти. Не забравяйте да не чакате до последния миг, с цел да изберете вашата сватбена торта. Поне месец преди събитието започнете да мислите за този детайл.

Обмислете дизайна на тортата.

Малко неща ни вършат по-щастливи от обилната сватбена торта, както като усет, по този начин и като хармония. Тенденциите при десертите идват и си отиват, само че нищо не може да се съпостави с декадентска торта, която изпълва повече от едно осезание. Предпочитаната от всеки човек сватбена торта би била тази, която се откроява и добавя сватбения ви фон. Помолете вашия дизайнер да вземе поради концепцията ви и да измисли нещо свежо.

Съобразете се с размера и усета на тортата

Уверете се, че имате груба визия за броя на гостите, преди да извършите поръчката на вашата сватбена торта. Така ще можете да изберете подобаващия размер. Тортата би трябвало да стигне за всички, само че също по този начин не трябва да поръчвате двойно по-голяма. Освен това тази сметка на броя на гостите ще ви даде ценови диапазон, с цел да можете да планирате финансите си. Не забравяйте да опитате тортите във всяка пекарна, която сте избрали. Ще би трябвало да изберете пълнежа и глазурата в допълнение към усета на тортата като ванилия, шоколад, ананас, алено кадифе и други Най-важното е да ви хареса на вас, само че въпреки всичко не избирайте нещо прекомерно екстравагантно, което множеството ви посетители може да не опитат.

Оформяне на тортата съгласно мястото

На вашето сватбено празненство центърът безспорно ще бъде вашата торта. Следователно тя ще получи уважението, което заслужава, като има лична маса. Направете флорална арка зад нея, поставете тортата на стъклена маса с цветя или свещи. Може и да употребявате светлини, с цел да привлечете вниманието към нея. Обсъдете с вашия сладкар дали кръгла или правоъгълна маса би била по-подходяща за излагане на вашата съответна торта.

Може да ви звучи прекомерно доста, само че в случай че желаете сватбата ви да бъде като от приказките, би трябвало да помислите за всеки дребен подробност. Когато планирате вашето празненство, пробвайте се да съчетаете всеки детайл един с различен. Създайте цялостна идея на събитието и тогава започнете да действате. Например, в случай че сте избрали морска женитба, дано и на вашата сватбена торта има сходни детайли. Може да употребявате миди, рапани или всевъзможни други сходни за декорацията, с цел да създадете цялостна визия. Ако се затруднявате, не се тормозете. Вече има толкоз доста експерти в тази област, на които може да се доверите.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР