Изборът на уеб браузър не е задължително да е ограничен

...
Изборът на уеб браузър не е задължително да е ограничен
Коментари Харесай

Кой е най-подходящият интернет браузър?

Изборът на уеб браузър не е наложително да е стеснен или прекомерно комплициран развой. Факт е, че има няколко известни заглавия, само че също и забавни други възможности. Гугъл Chrome е първото решение за множеството консуматори, защото има добре прочут интерфейс и е надълбоко интегриран в екосистемата на Гугъл. Предимствата на Chrome са многочислени, само че е реалност, че има и някои основни дефекти.

Ако сте консуматор, който желае да има по-голям надзор над сигурността и да не вижда реклами евентуално бихте желали да изпробвате нещо друго. Brave е подобаващ избор, защото употребява технологиите на Гугъл Chrome, само че се отличава с по-висока степен на отбрана от тракери в интернет. Вградената търсачка също обезпечава дискретност при търсенето в уеб пространството.

Собствениците на устройства с Windows евентуално са осведомени с интерфейса и метода, по който работи Microsoft Edge. Това е новият браузър, който би трябвало да наследи Internet Explorer и да остави рецензиите към него в предишното.

Редовните ъпдейти усъвършенстваха много скоростта на Microsoft Edge, което дружно с интеграцията към другите приложения на компанията го трансформира в атрактивен избор за потребителите. Mozilla оферират един от най-хубавите браузъри в промишлеността, който се отличава с голям брой варианти за персонализация и сигурност.

Вградените блокери на тракери и реклами са единствено едно от преимуществата на Мozilla Firefox пред конкуренцията. Колекцията от приставки може да не е толкоз добра, колкото при браузърите с Chrome енджина, само че все пак предлага задоволително многообразие от външен програмен продукт.

Оpera също постоянно попада в полезрението като браузър с функционалности за всички консуматори и акцент към феновете на мобилни игри. Тor Browser постоянно е предложил най-високата защита в промишлеността и може да ви бъде потребен, когато желаете да сърфирате несъмнено и анонимно в интернет.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР