"Изборът на Тамара беше абсолютно честен. Той беше много на

...
"Изборът на Тамара беше абсолютно честен. Той беше много на
Коментари Харесай

20 точки от организатора на Мис България правят Тамара победителка

"Изборът на Тамара беше безусловно почтен. Той беше доста на кантар, беше доста мъчно. Пет девойки бяха доста оспорвани. Всяка от тях можеше да бъде определена. " Това съобщи уредникът на състезанието Ирина Папазова пред bTV.

"Изборът се прави от жури, което е от 25 индивида. Те показват 3 девойки, от които се избира. Има разнообразни системи за гласоподаване. Ние приехме система с първо, второ и трето място ", изясни тя.

6 от 24 члена са показали Тамара за победител, а 7 са дали своят вот за Йовита. Тамара печели състезанието с 20 точки, които се дават от организаторката Ирина Папазова, написа екран. Ако тя беше избрала подгласничката, която е на второ място в състезанието, то тогава Йовита щеше да е Мис България.

"Не може за мен Мис България да е на 18 години. Йовита е ужасно момиче, тя ще има своя късмет след няколко години. Другият плюс на Тамара е нейното обучение, езиците, които владее, както и страхотната ѝ фигура ", сподели още Папазова

"Не съм получавала финансови тласъци да избера Тамара. Нито съм получавала пари, за която и да е друга участничка. Не скърбя за избора си, той не беше импровизиран. Ние познаваме тези девойки от 10 дни, не от фотография във вестника ", съобщи председателката.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР