Изборът на подходящ обикновено е свързан с много мислене, консултации

...
Изборът на подходящ обикновено е свързан с много мислене, консултации
Коментари Харесай

Как да изберете най-подходящия матрак

Изборът на подобаващ нормално е обвързван с доста мислене, съвещания дали да бъде от мемори пяна или с пружини, разходки по магазините, сравняване на цени и в последна сметка може да е уморителна задача, а крайният резултат от покупката да се окаже неуместен – прекомерно мек или прекомерно корав.

Най-важната функционалност на положителния матрак е да поддържа гръбнака изправен в легнало състояние. Позицията, в която спите, вида на тялото и персоналните ви желания за типа на материалите също са от голяма важност, с цел да се чувствате удобно и същински отпочинали след сън. Не на последно място би трябвало да се вземат поради и други фактори като дали имате проблеми със съня или ставни болки, постоянно ли се будите поради колегата си, с какъв бюджет разполагате и други Най-популярната подредба на матраците е съгласно материалите, от които са създадени.

Матраците от мемори пяна лишават напрежението, тъй като се приспособяват към тялото и понижават тежестта от точките на напън. Тези матраци са доста подобаващи за хора, които спят встрани или имат болки в гърба. Те спомагат за вярното подравняване на гръбначния дирек като натоварват по-малко раменете и бедрата, както и за уединяване на придвижванията, тъй че вероятността да усетите по какъв начин спящия ви сътрудник се върти насън е по-малка.

Матраците от латекс са ненапълно сходни на мемори матраците, само че защото латексът е изработен от каучукови дървета той се употребява в органичните матраци. Затова е по-скъп и по-издръжлив от мемори пяната. Усещането за „ поглъщане “ на тялото при него е по-малко.

Матраците с пружини са по-твърди и държат тялото по-изправено. Те са подобаващи за по-едри и тежки хора и тези, които спят по тил или по стомах, защото твърдата повърхнина понижава „ потъването “ и поддържа гръбначния дирек изравнен. Пружинните матраци са в най-ниската ценова категория.

Хибридните матраци съставляват композиция от мемори пяна или латекс с пружини. Пружините са сложени в долната част за поддръжка, а пяната е от горната страна за облекчение на налягането. Те са по-тежки и по-скъпи от мемори матраците.

Матраците се разказват като меки, междинни и твърди. Най-търсени за приблизително твърдите матраци. Именно те покриват по-широк набор от потребности. Важно е да се има поради, че когато избирате твърдостта на новия си матрак, би трябвало да се съобразите с позицията ви по време на сън, както и с тежестта на тялото ви.

Мебели Виденов оферират огромно многообразие от разнообразни типове и размери матраци, подобаващи за хора с разнообразни желания и потребности. В онлайн магазина на компанията можете да откриете еднолицеви, двулицеви и водоустойчиви матраци от разнообразни материали, с друг размер и дебелина, които ще успокоят тялото ви и ще ви обезпечат нужния комфорт по време на отмора. В уеб страницата на компанията ще намерите и протектори за матраци, както и ергономични възглавници, които ще релаксират врата и раменете ви.

В новата секция за аксесоари за дома „ “ на мебели Виденов пък ще откриете десетки оферти за качествено и красиво спално долни дрехи с разнообразие от цветове и десени, което ще внесе повече жанр в спалнята ви и ще трансформира времето за сън и отмора в обичаната ви част от денонощието.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР