Изборът на Главчев е естествен и нормален. Дали щеше де

...
Изборът на Главчев е естествен и нормален. Дали щеше де
Коментари Харесай

Диана Дамянова: Изборът на Главчев е естествен и нормален

Изборът на Главчев е натурален и естествен. Дали щеше де бъде той или някой от другата поредност, който се съгласи, нямаше никакво значение. Имаше един от ПП-ДБ, който има цялостна несъответственост. Това сподели PR специалистът Диана Дамянова в предаването „ Събуди се " по Нова телевизия.

Според нея в листата е трябвало да бъдат включени и заместник-председателите на Народното събрание да вземем за пример, с цел да е несъмнено, че няма политическа взаимозависимост. Тя чака да има взаимни обвинявания за това, че се е стигнало до предварителни избори.

ПП-ДБ ще изгубят част от електората си и това е неизбежно, съобщи Дамянова. ГЕРБ и Движение за права и свободи са в относителен напредък. „ За страдание, в значителен напредък заради единността на изборите ще се окаже „ Възраждане ". Така че картинката или ще е сходна и те ще би трябвало да седнат още веднъж в „ скута " на Борисов и на Пеевски, или ще има две-три по-големи партии, с които Борисов ще бъде заставен да се преценява ", разяснява тя.

Според престъпния психолог Росен Йорданов Димитър Главчев е бил единствената допустима рационална фигура при сегашните условия.

„ Разговорът кой е отговорен се отнася главно до това да сплотяват все по-оредяващите си твърди ядра. Разговорът към този момент е кой е по-нормален. Вярвам, че на хората в действителност им писна от неспособността да се намират работещи решения от хората, които ги съставляват ", съобщи Росен Йорданов.

Преговорите за ротацията са се провалили, тъй като не са осъзнали, че и ГЕРБ, и ПП-ДБ са имали потребност от време, счита психологът.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР