Изборът на България не е да има повече от два

...
Изборът на България не е да има повече от два
Коментари Харесай

Устата пак дразни: У нас няма място за повече от 2 пола

" Изборът на България не е да има повече от два пола, изборът е да има два пола. Тези, които не имат вяра в два пола - ок, само че за какво ние другите би трябвало да имаме вяра, че това е по този начин в случай, че няма доказателства - някой се бил чувствал... ". Това разяснява пред БНР Иван Динев-Устата, чиято нова ария " Шарени джендъри " провокира оживена полемика в обществените мрежи.
 
" Когато природата е основала два пола, когато българският съд признава два пола, когато в религията се споделя, че има два пола, когато и науката е на мнение, че има два пола, не може да кажем, че не е несъмнено, че има два пола. В случая тази ария - провокирането да я напиша беше в последните месеци информацията, в която се бях заровил и която ме заобикаляше отвред, че виждаш ли човек може да се усеща по различен метод и в случай че другите не го признават - значи го дискриминират. Това са безумия ", изрече мнението си той. И акцентира, че в песента си задава въпроси, а не прави изказвания. 

За него всичко това е бизнес:

" Не е въпросът кой насажда тази джендърска идеология, значим е отговорът на въпроса - за какво. А отговорът е - явно за пари ".

Според Устата тази наклонност ще продължи и отсега нататък, точно тъй като става въпрос за пари. 

" Виждам даже в изявления по какъв начин се пробват да настроят, тази джендърска идеология се пробва да приобщи хората с друга полова ориентировка и ги манипулира. След гей обществото ще се пробват да приобщят децата, които са също толкоз елементарно манипулируеми. А представяте ли си какво ще стане, в случай че по-късно кажат - типовете ", разяснява още Иван Динев в предаването " 12+3 ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР