Изборът на алкохол може да каже не само за вашия

...
Изборът на алкохол може да каже не само за вашия
Коментари Харесай

Кажете ни кой е любимият ви алкохол, за да ви кажем какви сте!

Изборът на алкохол може да каже освен за вашия усет, само че и за чертите на характера. Ето по какъв начин да ревизирате това: Изберете обичаната си напитка и прочетете описанието - може би ще научите за себе си или за познато нещо ново. Но помнете: от всевъзможни правила има изключения.

Шампанско

Любителите на пенливото вино са екстроверти и аристократи. Подобно на това искрящо пиво, тези хора огряват всички с ярка светлина и обожават да са в центъра на вниманието. Сред ценителите на пенливи виновност няма по какъв начин да срещнете намръщени и депресивни персони - те постоянно са занимателни и радостни, а животът им наподобява е като празник. Те обичат лукса, имат отличен разум и постоянно реализират висок обществен статус.

Вино

Хората, които избират да пият хубаво вино имат усет за нещата от живота. Те са гурме ценители и естети. Те са спокойни и постоянно премерени в дейностите си, избират по-тиха атмосфера и интелектуални диалози.

Коктейли

Фенове на коктейлите ненавиждат скуката и монотонността - те постоянно са на гребена на вълната и търсят нови усещания и любовни опити. Понякога отношението им към живота е прекомерно безгрижно, само че в никакъв случай не е скучно с тях!



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР