Избирайки кожа, ние всеки път мислим дали продавачът ни заблуждава,

...
Избирайки кожа, ние всеки път мислим дали продавачът ни заблуждава,
Коментари Харесай

Трикчета, с които ще разберем дали кожата е естествена или изкуствена и дали ни лъжат

Избирайки кожа, ние всякога мислим дали продавачът ни заблуждава, представяйки ни подправен за натурален материал, или фактически ни предлага нещо достоверно и качествено. Доста е значимо да се подсигурява истината посредством установяване на достоверността на кожения артикул.

Как да извършите това?
Един от най-ефективните и най-популярните способи е да докоснете материала с пръста си. Естествената кожа се затопля неотложно от докосването ви. Фалшификацията ще остане студена. Ефективността на този способ се усилва при хладно време.

Също по този начин е много значимо да погледнете необработената част от материала. Бихте могли да го намерите, да вземем за пример, наоколо до шефовете на обувката. Фалшификата на това място ще има присъщия пласт на кино покритие. Възможен вид е върху изкуствената кожа да има различен залепен плат. Естествената материя е формирана от един пласт, компактен и задоволително пълен.

Също по този начин е добре да ревизирате кожата при контакт с влага. Нанесете няколко капки вода върху съмнителната кожа. Реалната материя всмуква водата и става малко по-тъмна. При подправения материал водата неотложно изтича.

Както можете да видите, е доста елементарно да разберете качеството и степента на непринуденост на кожения артикул. Както се споделя, предизвестието значи предотвратяване! Бъдете бдителни!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР