Избиратуправител на Кюстендилска вода , конкурсът е насрочен за 6

...
Избиратуправител на Кюстендилска вода , конкурсът е насрочен за 6
Коментари Харесай

Избират управител на Кюстендилска вода

Избиратуправител на Кюстендилска вода, състезанието е плануван за 6 януари.

Сред подалите документи за оповестения от Министерство на регионалното развитие конкурс за избор на шеф на Водоснабдяване и Канализация -град Кюстендил са някогашният шеф Иво Иванов, сегашния началник на Кюстендилска вода ЕООД -Марио Нешев, както и Иван Иванов- някогашен шеф на ВиК София и Георги Георгиев.

Допуснати са четирима претенденти – Иво Иванов, Марио Нешев, Георги Георгиев и Иван Иванов. На втория стадий – показване на идея, са се явили трима от претендентите. До събеседване нe е позволен Иван Иванов, тъй като не е показал идея за развиване на комерсиалното сдружение за тригодишен интервал на ръководство.

Конкурсът е в три стадия: прелиминарен асортимент по документи; показване на 3-годишна идея за развиване на сдружението и събеседване.

Събеседването с претендентите ще бъде на 6 януари. Интервюто ще включва въпроси по показаната идея за развиване на предприятието, познаване на нормативната уредба, касаеща активността на съответното сдружение, показване на качествата и уменията на претендентите в региона на стратегическото обмисляне, установяване на отговорности и цели за реализиране на оптимален резултат, в сходство с поставените цели, умеене за взимане на навременни и съответни управнически решения, административни, професионални и настоятелен качества и други.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР