Избирателите в Обединеното кралство ще се радват на по-високи заплати,

...
Избирателите в Обединеното кралство ще се радват на по-високи заплати,
Коментари Харесай

Икономиката на Обединеното кралство ще навлезе в „сив мрак“ до деня на изборите, казват икономисти

Избирателите в Обединеното кралство ще се радват на по-високи заплати, само че ще продължат да се борят с ипотеки и наеми преди идващите избори, защото рецесията с разноските за живот отстъпва място на неравномерно „ сив мрак “, съгласно изследване на икономисти на Financial Times.

Мнозинството от 90-те респонденти в годишната анкета на FT измежду водещи основани в Обединеното кралство икономисти споделиха, че макар спадащата инфлация гласоподавателите ще почувстват малко усъвършенстване в виталния си стандарт преди общите избори, които се чакат тази година.

Тъй като цените остават доста по-високи, в сравнение с преди инфлационния скок, Андрю Осуалд, професор в университета Уоруик, сподели, че отчасти наваксване на заплатите през 2024 година ще се почувства като замяна „ black gloom “ за „ grey gloom “.

Хората с ниски заплати ще се възползват от огромното нарастване на минималната заплата и пенсионерите към момента ще се радват на положителни равнища на спестявания, до момента в който наемателите и 1,5 милиона до 2 ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР