Избирателите проговориха, избраните още не са!. Така служебният министър на

...
Избирателите проговориха, избраните още не са!. Така служебният министър на
Коментари Харесай

Крум Зарков: БСП продължава с тъжните резултати

" Избирателите проговориха, определените още не са! ". Така служебният министър на правораздаването Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо разяснява упованията за сформиране на държавно управление. Той беше в Сливен на ревизия в единствения в страната женски затвор и даде добра оценка на управлението и за въведените стандартите.

Зарков разяснява резултатите на от изборите, само че не отговори дали ще се желае оставката на водача. Той акцентира, че хартиената бюлетина напълно не е решение на доста по-дълбоките проблеми в партията: " Нещата отиват надалеч оттатък това и в този момент не е моментът да ги разясняваме. За страдание изборната интензивност продължава да се движи в границите на антирекордите, които поставихме предишния път. Така че аргументът, съгласно който връщането на хартиената бюлетина ще върне гласоподавателите пред урните, явно беше неверен. За страдание продължава с тъжните резултати, само че аз съм сигурен, че моята партия ще откри метод да излезе от тази обстановка и скоро ще тръгне още веднъж напред ".

Служебният правосъден министър разгласи, че до момента в който партиите проучват своите резултати и обмислят по какъв начин и дали да сформират държавно управление, то служебното държавно управление няма да спре да си извършва отговорностите: " Нека да изчакаме да забележим какви ще са поръчките и по какъв начин тези, които се явиха на избори ще прочетат личните си резултати. През това време ние като служебно държавно управление сме длъжни да изпълняваме нашите всекидневни задания и обезпечаване на ръководството на страната. "

Очакванията на министър Зарков още са за работещ парламент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР