Избирала над 80-годишниДокато полицията я издирва по друго делоСофийската районна

...
Избирала над 80-годишниДокато полицията я издирва по друго делоСофийската районна
Коментари Харесай

Мнима инкасаторка обира пенсионери

Избирала над 80-годишни
Докато полицията я търси по друго дело

Софийската районна прокуратура повдигна обвиняване на 39-годишната С. Б. от Перник, която се представяла за служителка на “Топлофикация ” и ВиК и обирала възрастни хора в София. Тя е била арестувана от служители на реда от Шесто РПУ в столицата, след сигнал на пенсионерка от кв. “Бъкстон ”, сподели началникът на районното комисар Румен Костадинов.

Пострадалата разказала, че непозната жена влезнала в дома є под претекст да регистрира топломерите и едвам когато си тръгнала, стопанката открила, че липсва огромна сума пари. “Тази дама прихваща навън на улицата възрастни хора, най-вече дами, към 80-годишни. Пред тях тя споделя, че би трябвало да регистрира водомери и топломери ”, описа за схемата полицейският шеф. При претърсванията в хотелската стая на измамницата са открити часовници, златни украшения и банкови карти.

Перничанката е правила кражбите, до момента в който е била оповестена за общодържавно търсене по друго досъдебно произвеждане за сходни действия. Тя е била с мярка за неотклонение “домашен арест ”, която е нарушила. Жената е арестувана за 72 ч., прокуратурата ще изиска непрекъснатия ѝ арест.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР