Избери, купи, дари - акцията на Празничните герой за шеста

...
Избери, купи, дари - акцията на Празничните герой за шеста
Коментари Харесай

Празничните герои в подкрепа на кампанията Великден 2018

" Избери, купи, подари " - акцията на " Празничните воин " за шеста година събира хранителни артикули и парични дарения за фамилии в потребност. Тяхната цел е 5000 фамилии от цяла България да посрещнат Великден с цялостна празнична софра.

Олио, варива, паста, консерви и захарни произведения, това са продуктите от листата на " Холидей Хироус ", които можете да дарите. Важно е да са дълготрайни. Ако пък нямате време да отидете до съответните търговски обекти, с цел да дарите непосредствено хранителни артикули има и други способи.
Мила Христова - доброволец от екипа на " Холидей Хироус ": Могат да бъдат дарени средства под формата на смс с текст: ДМС: ГЕРОИ на номер 17 777 или като се направи банков.
Цветелина е доброволец за трета година и споделя, че всеки ден минава друго, само че хора с положителни сърца има.
Цветелина - доброволец: Събираме задоволително веднага като можем най-после на акцията да нахраним към 6000 фамилии. Раздаваме листовки на хората, някои се заинтересуват, други не. Важното е, че най-после на вечерта пълним кашоните и ги предаваме на доброволците.
Празничните воин са оптимисти, тъй като искащите да подаряват се усилват всяка година.
Мила Христова - доброволец от екипа на " Холидей Хироус ": Това, което ни радва е, че са от ден на ден младежи, които се включват и като доброволци, и като донори. Доброволчеството е един доста необикновен развой, който подарява най-ценното и това, което не се връща - времето.

Хубаво е всеки, който има опция и отдели, то не е толкоз доста средства, напълно малко време да подари артикули от съществена нужда.

Всяка година го върша за хората, които нямат пари, нямат благоприятни условия, това е най-важното да оказваме помощ на хората.

Тази година събирането на даренията за Великденската акция на " Холидей Хироус " ще продължи до 28-и март. Опаковането на празничните хранителни пакети ще бъде на 31-и март и 1-и април и ще бъде излъчено онлайн в обществените мрежи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР