Избери българското - на този рефрен се спряха пловдивските спортисти,

...
Избери българското - на този рефрен се спряха пловдивските спортисти,
Коментари Харесай

След Токио: Пловдивските олимпийци отпрашиха към морето СНИМ...

" Избери българското " - на този рефрен се стопираха пловдивските спортисти, които участваха на Олимпийските игри в японската столица Токио. След като се завърнаха от страната на изгряващото слънце, те се отдадоха на заслужена отмора.

Йосиф Миладинов към този момент събира загар на нашето Черноморие. Той си е взел няколко дни отмора след дългия плувен сезон и разпуска пълноценно, като избира да не тръби къде се намира.



Лекоатлетката Габриела Петрова също е сигурна, че ще отмаря на родното море. Тя обаче към момента не е избрала къде тъкмо ще релаксира. Единственото несъмнено нещо към този момент е, че отдихът на Габи ще е за десетина дни в края на август.



Още идната седмица отпътува към гьола и плувкинята Диана Петкова. Състезателката на Ботко Трендафилов твърди, че е влюбена в Созопол и ще изкара там лятната си отмора.



Джудистът Янислав Герчев към момента е в Пловдив, само че също стяга куфари за морето. Той ще отпраши към морето в края на август или началото на септември. Също като Диана Петкова Янислав се е ориентирал към отмора в Созопол. Той обаче към момента има и авариен проект - да отскочи до южната ни съседка Гърция, в случай че се окаже, че нашето море е доста препълнено.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР