Комедиантът Еди Изард се кандидатира да стане депутат от Лейбъристката партия в Брайтън

...
Изард, която също носи името Сузи, обяви преместването във видео,
Коментари Харесай

Изард, която също носи името Сузи, обяви преместването във видео, публикувано в социалните медии, в което рекламира корените си от Източен Съсекс и любовта си към „отвореният и гостоприемен“ град.

Следете актуализациите на живо за днешните политически новини

Тя критикува консерваторите, че се опитват да ни „повлекат надолу“, както и Зелената партия лидерство в Брайтън, при което тя каза: „Строителството на къщи спря, докато боклукът се натрупа високо по улиците.“

В по-нататъшно проучване на Зелената партия Изард каза: „Тя ще предприеме практически действия – не протест – да поправи това, което е счупено“, добавяйки, че тя може да „вдъхнови много хиляди да станат наши приятели и съюзници в борбата за по-справедлива, по-зелена и по-чиста планета“.

Миналата година Izzard загуби в конкурса за подбор да бъде кандидат на сигурното място на лейбъристите в Sheffield Central, заемайки второ място след местен съветник.

Ако бъде избрана за кандидат на лейбъристите, звездата ще се изправи срещу член на Лондонското събрание и бивш сълидер на Зелената партия Сиан Бери, която беше избрана като кандидат на Зелените да замени г-жа Лукас.

Либералните демократи и консерваторите все още не са започнали своя процес на избор на място.

Прочетете още:< br />Изард: „Смятам, че да си транс за нещо като супергерой“

62-годишната г-жа Лукас влезе в историята, когато беше избрана за депутат от Брайтънския павилион на общите избори през 2010 г., ставайки първият и единствен кандидат на Зелената партия, който влезе в Камарата на общините.

Нейният дял от гласовете се увеличава на всеки избори оттогава и тя спечели с мнозинство от почти 20 000 през 2019 г.

Изображение: Каролайн Лукас се оттегля на следващите общи избори

В интервю за новинарския бюлетин на Брайтън The Argus Изард похвали напускащия зеления депутат за това, че е свършил „чудесна работа“, но добави: „Един депутат не може да състави правителство. Зелената партия е партията на протеста, Консервативната партия е партията на хаоса, а лейбъристите са партията на управлението."

Ако бъде избран да се кандидатира за лейбъристите и след това бъде избран на следващите общи избори, Изард ще стане първият депутат от Лейбъристката партия в избирателния район от 13 години.

Изард също би счупил стъклен таван, като стане първият транссексуален депутат от Лейбъристката партия, казвайки пред The ​​Argus: „Това би било много положително, но точно като Обама да е африканец -Американецът става президент, това не е нещото, което определя президентството му.“

Изард: „Смятам, че да си транс за супергерой“

В комикса се казва, че тя ще спре да играе, ако бъде избрана в парламента, за да се съсредоточи върху работата по начина, по който го направи покойният депутат от Лейбъристката партия и носителка на Оскар актриса Гленда Джаксън.

„Ще вложа цялата тази енергия – няма да влизам в политиката, за да седя със скръстени ръце,“ Изард каза.

Все още не е изготвен график за процеса на подбор на лейбъристите.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР