Изабела Шиникова преодоля първия кръг на квалификациите на “Уимбълдън”. Заемащата

...
Изабела Шиникова преодоля първия кръг на квалификациите на “Уимбълдън”. Заемащата
Коментари Харесай

Шиникова започна с победа на Уимбълдън

Изабела Шиникова преодоля първия кръг на квалификациите на “Уимбълдън”. Заемащата място №204 в ранглистата на WTA Шиникова надигра шведката Йохана Ларсон с 6:3, 6:4. Скандинавката е №165 в класацията на WTA сега, като върховото й достижение е №45.

В първия сет имаше единствено един пробив, който бе осъществен в осмия гейм от 27-годишната софиянка. След това Шиникова затвърди пробива с гейм на нула, с който постави и завършек на сета.

Във втората част още веднъж имаше един пробив, отново дело на българката. Този път той пристигна в седмия гейм, а в десетия софиянката не даде точка на съперничката си благодарение на своя начален уда ри си подсигурява място във втория кръг на пресявките. Там тя ще срещне словачката Яна Чепелова, която сега е №166 в света, само че е достигала до 50-о място.

Още две българки започват присъединяване си в пресявките по-късно през днешния ден. Първата ракета на страната Виктория Томова ще играе против Рихел Хогенкамп (Холандия), а Сесил Каратанчева ще се изправи против Елена Габриела Рузе (Румъния).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР