Из социалните мрежи зациркулира клип, който предизвика поредната буря във

...
Из социалните мрежи зациркулира клип, който предизвика поредната буря във
Коментари Харесай

Бони бойкотира Софка, но иначе не се мразят

Из обществените мрежи зациркулира клип, който провокира следващата стихия във фолка. На видеото се вижда по какъв начин Софи Маринова пее в заведение и отива до маса, към която са седнали Мис България 1998 Наталия Гуркова, певицата Бони и други хора. Софи поздравява Гуркова и получава привет в отговор. След това се обръща към колежката певица с пожелания: „ Бони, за доста години! Да сте ми живи и здрави! “.

През това време Бони единствено си гледа втренчено в телефона, по едно време махва с избрана скука, само че не демонстрира ни минимален симптом, че е приела пожеланията за здраве. Гуркова гледа ненадейно и несъмнено се усеща неловко. Софка също се прави, че е пропуснала държанието на колежката и продължава с поздравите.
Реклама
Нейният пиар Тодореско обаче показа клипа и написа: „ Уважение да видиш “… „ Да е жива и здрава “. И незабавно се изля голямо количество мнения по адрес на Бони, някои много нецензурни. Гримьорът Мис Бони беше много сдържан: „ Трудно се преглъща непознат триумф и в никакъв случай няма да схвана сходно поведение. Тъжно! “. „ Софи е номер 1, а Бони къде е? “, питат почитатели. След това Тодореско отстрани клипа. Запитан за коментар, той означи пред „ Телеграф “: „ Софка и Бони не се ненавиждат. Изразих моето си мнение с клипа, само че го смъкнах, с цел да не се основава ненужно напрежение. Софка дори не желае да разяснява. Тя в никакъв случай няма да оплюе някого, на следващия ден отново ще седне на маса с нея. Каза ми: Не ме интересува, не желая и да знам, за мен всички са положителни “.

Паметливи пък напомнят, че в последните десетилетия Софка и Бони на няколко пъти са били на нож, само че единствено краткотрайно, а по-късно са показали, че са най-малко положителни познати. Иначе в попфолка, като сфера с доста пристрастености, се счита надали не за обикновено да се гледат на кръв и след това да демонстрират някаква непосредственост.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР