Из коридорите на Нова тв все по-усилено се носи мълвата,

...
Из коридорите на Нова тв все по-усилено се носи мълвата,
Коментари Харесай

„Маскираният певец“ заменя „Звездите в нас“ следващия сезон


Из коридорите на Нова тв все по-усилено се носи мълвата, че първият сезон на „ Звездите в нас “ ще се окаже и финален. Причината за това е, че шоуто по този начин и не съумя да набере задоволителна скорост, че да има и втори сезон.

 

По всяка възможност то ще бъде заместено от „ Маскираният артист “, за което феновете интензивно упорстват.

Според осведомени единствената причина, заради която „ Маскираният артист “ е било свалено от програмата, е цената на шоуто – като се стартира от самите костюми, мине се през хонорарите на участниците – 1 500 лева на вечер и се стигне до детективския панел.

 

Най-вероятно обаче инвестицията си е заслужавала поради обстоятелството, че се трансформира в шлагер още с първия си епизод и досега, в който бе спряно от малкия екран, генерираше голям зрителски интерес.

 

В същото време бюджетът на „ Звездите в нас “ е съществено сгънат поради обстоятелството, че не се заплащат възнаграждения на участниците, а и предаването се излъчва на запис, а не онлайн, както бе „ Маскираният артист “. Това е и една от аргументите, заради които феновете не могат да гласоподават кои участници да продължат напред, а гласоподава единствено публиката в залата по време на фотосите.

 

Да не пропущаме и обстоятелството, че хората всеобщо са възмутени, че в „ Звездите в нас “ са набутани връзкари, двете дами в журито – Софи Маринова и Тита са некомпетентни, а спечелилият не се избира почтено.

Заради това, че е на запис, „ Звездите “ наподобява прекомерно режисирано, което също нервира съществено аудиторията.

 

В последна сметка резултатът от цялото това зрителско неодобрение е налице – убийствено невисок рейтинг. Предстои да бъде взето решение дали „ Маскираният артист “ да се завърне през пролетта или пък наесен.

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР