Ивона Близнакова, вдовицата на самоубилия се преди седмица шеф на

...
Ивона Близнакова, вдовицата на самоубилия се преди седмица шеф на
Коментари Харесай

И вдовицата на дупнишкия фараон опита да се самоубие

Ивона Близнакова, вдовицата на самоубилия се преди седмица началник на Дупнишката известна каса Георги Близнаков, също е направила опит да постави завършек на живота си, заяви Lupa.bg.
Дни откакто 62-годишния Близнаков се самоуби, скачайки от 7-ия етаж на жилищен блок в Благоевград, овдовялата му брачна половинка Ивона е била призната по неотложност в болница поради опит да се натрови с хапчета, разкрива осведомен с нещастието на фамилията – фараони. Животът на старата дама е бил избавен, само че тя е сложена под непрекъснато наблюдаване от околните си поради опасения, че може още веднъж да опитва самоубийство.
Самоубилият се Георги Близнаков и жена му Ивона са подсъдими за противозаконна банкова активност, съгласно прокуратурата ръководената от фамилията Дупнишка известна каса е завлякла 247 индивида със сумата от над 3,6 милиона лв.. Семейството има каузи и за укриване на над 700 000 лв. налози и пране на пари.
Аферата с Дупнишката известна каса започва преди повече от 2 години, когато спестяванията на стотици дупничани, вложени във финансовата пирамида на семейство Близнакови, се изпариха.
Близнаков бе задържан поради финансовата спекулация, само че по-късно бе пуснат под гаранция. Той и брачната половинка му се видяха принудени да избягат от Дупница и да се реалокират да живеят първо в Пловдив, а по-късно в Благоевград, защото доста от „ ужилените” от тях с пари ги заплашваха. В понеделник Георги Близнаков не устоя на напрежението и постави завършек на живота си, скачайки от 7-ия етаж. След гибелта му главен обвинен остана овдовялата му брачна половинка Ивона. Тя обаче не се яви на правосъдно съвещание на Окръжния съд в Кюстендил, извършено в петък, а юристите й показаха болничен лист, съгласно който Ивона страда от невротична болест.
„ Жената е в извънредно тежко прочувствено положение след последните събития и има заплаха да посегне на живота си по сходство на своя съпруг”, признават обезпокоени познати на семейство Близнакови от Дупница.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР