Ивон Рей, която безспорно е една от най-атрактивните участнички в

...
Ивон Рей, която безспорно е една от най-атрактивните участнички в
Коментари Харесай

Ивон от „Биг Брадър“ всъщност е Ивайло

Ивон Рей, която несъмнено е една от най-атрактивните участнички в новия сезон на „ Биг Брадър “, в действителност е мъж, роден под името Ивайло, който си е сменил пола преди към 15-тина години. Това разкриват осведомени, смаяни от цялостното му видоизменение.

 

При влизането си в шоуто риалити героинята разгласи, че каца в най-известната къща непосредствено от Монако. Ако се има вяра на думите й, татко е българин, майка й – на половина испанка, а тя е живяла в доста страни по света. Освен че се е целувала буйно с Енрике Иглесиас, е имала връзка с кмета на швейцарския град Лугано.

Според осведомени Ивайло стартира терапия за промяна на пола още през 2009 година Преди това младото момче не се усеща добре в тялото си. Злите езици съскат, че с цел да набави нужната сума за интервенцията, той е проституирал. Ивайло е претърпял над 20 корекции, с цел да стане Ивон. След като отстранили мъжкото му достолепие, си сложил силиконови гърди, скули, устни и какво ли още не. Освен това от време на време си поставя ботокс и филъри.

Трансформацията му в ефектна жена е приключена изцяло преди към десетилетие. С новата си идентичност отпътува за чужбина, където приема името Ивон.

 

Зрителите незабавно заподозряха, че Ивон не е жена, тъй като ръцете и краката й, са с много по-големи размери от тези на дамите.

„ Това жена ли е? “, чуди се фен. „ Да не се окаже мъж? “, разяснява пък различен.

„ Това е мъж 100% “, безапелационен е трети. „ Гледам дали има адамова ябълка “, написа четвърти.

 

Неотдавна гримьорът Валентин Кулагин разгласи, че Ивон е практикувала най-древната специалност в Монако, където срещала и много холивудски звезди, които гонела единствено за фотоси, съвсем като Пиленцата от Монако. Според осведомени транссексуалният участник в „ Биг Брадър “ към момента има паспорт с мъжко име и съгласно българското законодателство не е жена.

 

Ивон от години драпа за популярност, само че безрезултатно. Сега се надява в „ Къщата на Биг Брадър “ да стане известна. Запознати издават, че сценаристите на шоуто съзнателно не са съобщили на този стадий, че Ивон е мъж, а задачата им е той да прелъсти някой от участниците, след което да разрие истината за пола си.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР