Новият Биг Брадър не само удари абсолютното дъно в родния

...
Новият Биг Брадър не само удари абсолютното дъно в родния
Коментари Харесай

Защо брадърката Анджела не е в затвора, а по телевизията?

Новият Биг Брадър освен удари безспорното дъно в родния шоубизнес, а и е почнал да го копае. До този сезон в риалитито влизаха главно ексцентрици, скандалджии и дами с по-леко държание, а в този момент там се подвизава бръмчалка, която е по-скоро за зандана, в сравнение с за телевизионния екран. Вероятно към този момент се досещате, че става въпрос за Анджела Ташева, която във визитката си се похвали, че си изкарва парите с голи фотоси и клипчета, които продава на загорели мъже, че е бисексуална и е основала мъжки вибратор със своя отливка на… (досещате се какво), прецизира тя.

 

Това пято тя беше хваната да кара след приложимост на марихуана, проверявана е за укриване на налози, само че вместо зад решетките е в Къщата на Големия брат. Ако продукцията може да изясни за какво е вкарала в най-известната къща в България жена, която искрено стои освен настрана от моралните, само че и от законовите правила, дано да се изкаже. В противоположен случай би следвало незабавно да се извини на феновете си и да съобщи 24-годишната кандидатка за популярност на органите за запазване на публичния ред. Защото това лято Анджела Ташева е била хваната да кара напушена. Случката е от месец юни, когато е хваната в центъра на София.

Малко преди 20 часа бръмчалката е спряна от служители на реда на столичния бул. „ Черни връх “. Ченгетата се усъмняват в нея, защото виждат, че очите й блуждаят.

Правят й проби за опиати и алкохол. Тестът за алкохол е негативен, само че се оказва, че нахаканата брюнетка е под въздействие на марихуана. Анджела отхвърля да даде кръвна проба, непринудено предава на униформите тузарското си возило ВМW Х5.

Отървава се с гаранция от символичните 2000 лв., тъй като се оказва, че нахаканата варненка няма публични приходи.

 

Още тогава - през юни, е разпоредена инспекция на приходите на Ташева, тъй като органите на реда имат основателни подозрения, че тя укрива налози. Докъде е стигнала тази инспекция, не е ясно, само че самата Анджела още тогава се хвали, че прибира по 9 бона на месец от платформата „ Онли фенс “, в която се изявява без облекла пред камера. Тя не крие, че е предоставила креватни милувки на почитател.

 

Ако е траяла с това занятие, портмонето й се препълва още повече, а след присъединяване й в риалитито на Нова тв цената сигурно ще скочи.

 

В телевизионната си визитка самата Анджела не крие, че печели луди пари от мъжете, които за нея са банкомати. Би следвало органите на реда да се задействат по въпроса с нейните налози и вместо да се фръцка по малкия екран, да я принуждават да се яви за пояснения пред тях.

 

Минути откакто влезе в Къщата, фенове разпространиха клипче, на което самата Ташева е снимала по какъв начин се друса, дружно със своя другарка, излегнала се без долни дрехи пред камерата. Записът е изработен, когато едната от ръцете й към момента е била покрита с татуировки, както сега. Брадърката твърди, ча е бисексуална и има връзка с жена. В предишното й се е налагало да краде, твърди, че е било с цел да оцелее. Взимала е опиати, бягала е от вкъщи си и е била в детски затвор. Преди година същата „ звезда ". взе участие в интернет шоуто „ Къщата на инфлуенсърите ” и споделя, че като дребна е правела много незаконни неща.

„ На 17 години участвах в кражба на коли, само че не желая да приказвам за това “, откровеничи Ташева.

 

Тя постоянно е налитала и на пердах, а има и остаряла омраза с психоложката Александра Гърдева, нашумяла в първия сезон на риалитито „ Ергенът ”. Двете се скарват грубо в „ Къщата на инфлуенсърите ”. Повод за абсурда е игра, в която девойките би трябвало да пеят. Най-добре се показва друга „ ергенка ” – Габриела от втория сезон на риалитито, само че Анджела й дава ниска оценка. Гърдева застава на страната на „ колежката ”, а Ташева единствено това и чака – стартира да крещи и да наскърбява терапевтката, която пък влиза в професионална роля и се пробва да проучва врагинята. Враждата им продължава и до през днешния ден, а в Къщата на Големия брат дружно с Ташева е и бащата на Алекс – диджей Пацо. Очаква се неприятните връзки сред варненката с леко държание и терапевтката със слаби нерви да се отразят и в връзките на Ташева с таткото на Гърдева.

Инфо: Уикенд

Тагове: Анджела Биг Брадър Александра Гърдева Анджела Ташева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР