Иво Даскалов-Лудия остава в ареста. Това решиха магистратите от Апелативния

...
Иво Даскалов-Лудия остава в ареста. Това решиха магистратите от Апелативния
Коментари Харесай

Свидетелски показания заковаха Иво Лудия за отвличането на Ф...

Иво Даскалов-Лудия остава в ареста. Това взеха решение магистратите от Апелативния съд в Пловдив откакто разгледаха искане за смяна на мярката му за неотклонение " задържане под стража ".

Даскалов е упрекнат, че е взел участие в отвличането на Фарук Манаф, дружно с служителя на реда Атанас Качаков - Качака, Данаил Димитров и Симеон Иванов. Обвинението пристигна преди седмица. Тогава още веднъж бе арестуван, а Окръжният съд го остави за непрекъснато в ареста.

Даскалов е арестуван след дадени свидетелски показания от жертвата на отвличането и издевателството - Фарук Манаф, и от самия Данаил Димитров, който съгласно прокуратурата е един от главните участници в грозните подиуми.

Ако обвиняването против Лудия се потвърди, той може да лежи от 10 до 20 години в пандиза или да прекара зад решетките доживотна присъда. З

Припомняме, че Иво Даскалов е с повдигнато обвиняване и за злополуката с трите жертви на Околовръстното точно на Великден. По-малко от две седмици откакто окръжните магистрати му постановиха мярка " задържане под стража ", Апелативният съд я анулира и постанови мярка " парична гаранция " в размер на 20 бона.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР