Иво Аръков се превърна в една от най-ярките звезди в

...
Иво Аръков се превърна в една от най-ярките звезди в
Коментари Харесай

Иво Аръков говори за Ванга, руснаците и "висшата сила", както и за ваксините

Иво Аръков се трансформира в една от най-ярките звезди в модерното българско кино. Неговата харизма и гений си личат, а отношението му към изкуството е на високо равнище, въпреки да признава също, че доста неща в този бизнес са се трансформирали към днешна дата, най-много поради пандемията.

" Сега, с тази пандемия, разногласията и напрежението сред хората още веднъж се изостриха. Ставал съм очевидец на безумни кавги за някакви безспорни недоразумения. Сложно е да се изясни, че ние сме минавали през доста други пандемии, които не са били класифицирани като такива. Да не приказваме и за ебола, която беше относително скоро – това беше доста по-сериозно, само че тогава се оправиха по напълно друг и много по-добронамерен метод с ситуацията ", споделя пред " " Аръков. 

Чаровният Иво цитира Ванга, която била споделила, " че всичко ще отшуми и занапред имаме нови и светли дни пред нас ". Макар доста думи и фрази да се вкарват в устата на пророчицата, които в действителност не е изричала в никакъв случай, Иво споделя, че за годишнината от рождението ѝ (31 януари, когато се навършиха 110 година, от появяването ѝ на бял свят), в Русия бил показан документален филм за нея, а преди този момент е имало едночасова полемика, само че се възмущава, че в България не е било тъкмо по този начин.

Виж още:

" В същото време руснаците го направиха. По съветската телевизия имаше един час полемика, след което още час документален филм за нея, което е тип почитание. Те го отразяват, ние не ", споделя още Аръков. Съвсем скоро обаче в " Ничия земя " по NOVA бе излъчен забавен диалог в две елементи с племенницата на Ванга, който може да гледате тук .

За конфликта с COVID-19 Иво може да приказва освен от професионална позиция, само че и от здравословна, тъй като се оказва, че по Коледа се е " срещнал " с подлия вирус, само че го изкарал за четири дни.

" Късмет бе, че още преди празниците и по време на боледуването бе интервал на отмора от задължения и не се притеснявах, че комплицирам нечии проекти или съм бил контактен с доста хора. Но пък хора от моето обграждане също го изкараха на крайник, даже и без да схванат, а го разбираха чак, откакто си правеха тест за антитела ", споделя още пред изданието артистът.

Виж още:

Аръков добавя, че по отношение на имунизациите би желал да има повече изясненост, тъй като за момента има доста спорни отзиви. " Не считам, че нещо, което може да бъде налагано по този начин, е безусловно вярно. Нека да не прибързваме с каквото и да е било ".

Казва, че страховете и суматохата ни объркват, само че когато съзнанието е по-спокойно и човек е съсредоточен, мъчно се поддава на такива крайни страсти. " Понякога човек в действителност се олива и губи тотално разум. Да не забравяме, че ние сме парче камък в космоса, което се движи с някаква скорост към други галактически същества и създания. Не сме единствено закотвени тук, в някакъв обичай, на работа от 9 до 17 ч. Има някаква друга по-висша мощ, която е значимо да не се губи и не помни. Когато човек откри личния си център, към този момент го няма този боязън ", разсъждава още Иво Аръков.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/ivoarakov/, iStock Photos, https://www.facebook.com/RazberiSadbata/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР