Иво Аръков е забогатял по лесния начин и в момента

...
Иво Аръков е забогатял по лесния начин и в момента
Коментари Харесай

Иво Аръков харчи наследство от покойната си жена

Иво Аръков е забогатял по лесния метод и сега харчи парите на починалата си някогашна жена Евгения Браун. Рускинята е била от богато семейство, а и самата тя е печелела добре като правист в Лондон. Актьорът и умрялата му брачна половинка са сключили брак у нас, както и са се развели тук. Те не са имали сватбен контракт и Аръков е наследил част от парите и парцелите, които е придобила рускинята по време на брака им, подшушнаха сътрудници на артиста, който напоследък показва забележителен стандарт на живот.

Проверка на профила на звездата от „ Съни бийч “ сподели, че точно в края на 2021 година Иво е почнал да се облича с по-скъпи облекла, както и да носи аксесоари на известни френски и италиански дизайнери. Жени Браун е умряла октомври 2021 година Точно тогава сексимволът стартира и по-охолен живот. Днес Иво се облича единствено в облекла за над 1000 лв., а на скъпите му одежди могат да завидят доста родни бръмчалки. Аръков се издокарва  в марки, които носят единствено заможни хора, както и плеймейтките Николета Лозанова и Светлана Гущерова, като втората би трябвало да благодари на мъжа си за охолния живот, който води.



Бившата жена на Аръков

Както писахме, Иво е бил към 3 години с Евгения и твърди, че бракът им се е разпаднал, тъй като тя е поискала да гради кариера на актриса, а не да има деца. Версията му не звучи доста правдоподобно и към гибелта на красивата рускиня има куп незнайни. Самата Жени също е водела висок стандарт на живот, съдейки от фотосите й в обществените мрежи, само че на нито един кадър на парадира с гривните си „ Картие “, които единствено най-наблюдателните могат да виждат, тъй като починалата дама не ги е фотографирала като Антония Петрова и Златка Райкова.

Иво Аръков не е прихванал от финия усет на някогашната си жена, а по-скоро копира родните плеймейтки и се хвали със скъпите си движимости. „ Уикенд “ видя, че неотдавна плейбоят е катерил планина Витоша с маратонки „ Баленсиага “ за 2500 лв., вместо с туристически обувки, каквито са целесъобразни поради контузиите, които могат да получат туристите поради несъответствуващи обувки.



Иво с актуалната си другарка Габриела

Дон Жуанът от Белослав има шанс с дамите и все попада на заможни дами. През леглото му са минали Мария Илиева, Мика Стоичкова, Евгения Браун, а актуалната му обичана Габриела също не е от оскъдно семейство, тъй като е получила за бала си силиконов бюст, който коства най-малко 7000 лв.. Все отново Габи е с най-скромни финансови благоприятни условия, а и е най-младото гадже на гения от Белослав, който нормално си пада по дами на неговата възраст или такива, които са му каки.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР