Ивелина, майката на 18-годишното обезобразенос макетен нож момиче, допуска, чеслучаят

...
Ивелина, майката на 18-годишното обезобразенос макетен нож момиче, допуска, чеслучаят
Коментари Харесай

Майката на рязаното 400 пъти с макетно ножче момиче с нови разкрития за зверството, дъщеря ѝ...

Ивелина, майката на 18-годишното обезобразенос макетен нож момиче, позволява, чеслучаят е опит за ликвидиране.

„ Допускам като допустима догадка, не одобрявам . Каква е повода за това да ме навежда на тази мисъл, няма да разясня на този стадий “, е мнението на майката, която за първи път описа пред Радио Стара Загора за случая, станал на 26 юни, написа Блиц.бг.

„ Няма да спрем до тук, продължаваме до момента в който получим промяна- смяна в законите, в налагането на по-тежки санкции. Когато има посягане над човек желая да няма леки присъди, пробация. Нека да има смяна и тежки санкции за всеки, който дръзва да посегне над живота на друго човешко създание.

Благодаря на всички, които се застъпиха за нас и за справедливостта. Чувствам се удовлетворена от развиването на нещата и ще участвам на мирното шествие в Стара Загора “.

Тя споделя, че щерка й към момента е в цялостен потрес, прочувствените й вреди са големи.

„ С нея работят психолози, ще бъде мъчно и дълго, надяваме седа има резултат, само че все още няма подобен. Засега тя е пандизчия в самата себе си, в личния си призрачен сън “.

„ Искам законите да бъдат изменени и като има посягане върху човек, да не съществува присъда, като пробация, тъй като в случай че предходния случай, който стана явен, че е бил януари месец, не бе наложена мярка подписка и това лице беше арестувано, моята щерка нямаше да пострада. Затова желая тежко наказване “, сподели Ивелина.

„ Към момента почтено да ви кажа към момента няма отключване на диалог от нейна страна. Видно се усеща обезпокоена, не е спокойна, работят психолози с нея, надяваме се това да даде резултат “, призна тя.

По думите ѝпсихологическите вреди са доста огромни.

„ Работата с нея, с цел да даде някакъв резултат, ще даде извънредно доста време. С физическите си провали все още не може да има естествен живот. Тя е пандизчия в самата себе си и всичко, което е претърпяла “, сподели майката.

„ Не мога да отговоря дали тя е по-спокойна, че той е арестуван. Не съм получавала закани от него персонално към мен “, добави тя.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР