Ивайло Захариев уреди новата си жена Станислава с работа във

...
Ивайло Захариев уреди новата си жена Станислава с работа във
Коментари Харесай

Ивайло Захариев уреди новата в Пътят на честта

Ивайло Захариев уреди новата си жена Станислава с работа във втория сезон на „ Пътят на достойнството “, видя Hotnews.bg. Асеновградчанката е инфлуенсър, само че и компютърен експерт в огромна компания. Явно обаче и тя потегля по стъпките на други звезди приятелки като Райна Караянева на Башар Рахал и е решила да влезе в шоу бизнеса. Преди ден Станислава показа фотоси в обществените мрежи от първия си работен ден в „ Пътят на достойнството “, който се връща с втори сезон по Нова телевизия.



За продължение на сериала се заприказва незабавно откакто беше излъчен последния епизод, който приключи с отворен край с убийството на Киро Християнина, изигран от Веселин Плачков. Той сигурно няма да взе участие в сериала, продуциран от Маги Халваджиян, само че пък с функции се уреди Бате Енчо. 63-годишният актьор ще се превъплъти в ролята на доктор, а измежду първите му пациенти ще бъде не какъв да е, а Галя Александрова – актрисата, влезнала в паметния облик на властната свекърва Бонка. В продължението на лентата ще забележим освен Ивайло Захариев, само че и Силвия Петкова, както и София Маринкова.



Мартин от сериала “Под прикритие” е бясно влюбен в Станислава. Той се раздели със брачната половинка си Миряна, от която има двама синове – Филип и Дамян, само че отхвърля новата му жена да е причина за развода. Двамата се срещнаха преди 10 години в протестанска черква. През 2012 година те си сподели “да” на охолно тържество през 120 посетители. Церемонията се организира напълно в протестантските обичаи. Двамата не бяха имали интимни връзки до първата си брачна нощ. Станислава също има един брак зад тила си и щерка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР