Ивайло Захариев е на път да забрави протестантската църква, в

...
Ивайло Захариев е на път да забрави протестантската църква, в
Коментари Харесай

Новата жена на Ивайло Захариев го прави православен

Ивайло Захариев е на път да не помни протестантската черква, в която от години върви, и да стане православен християнин поради новата си жена, научи HotArena.  От няколко месеца амбициозната Станислава мъкне бъдещия си брачен партньор по български църкви и манастири и даже се приказва, че желала от него да се кръсти.

Самият Ивайло постоянно се е кълнял във честност към протестантката черква, в която от години върви. Известно е, че той е съумял да приобщи към нея даже своите родители, които в началото я считали за фракция. Бившата му брачна половинка Миряна също е протестантка. Но Станислава очевидно е в положение да промени напълно възгледите на своя обичан, доказвайки, че човек в никакъв случай не трябва да споделя „ в никакъв случай ”. Тя първо съумя да го отдели от фамилията му, което беше възприето като гръм от ясно небе от обществеността, защото Ивайло е прочут преди всичко като правилен брачен партньор и образцов татко . Сега пък е на крачка да го покръсти в български храм.

Преди време влюбените демонстрираха фотоси от кръщене, на което са били дружно със своите три деца – двамата синове на Захариев и дъщерята на Станислава. Явно артистът няма нищо срещу да влиза в православни храмове и да участва на службите там. Нещо повече – той е почнал да води и децата си по такива места, до момента в който единствено преди месеци бе безапелационен, че мястото на фамилията му е в протестантската черква.

Според слуховете, в основата на всичко това е желанието на Станислава да се омъжи освен в ритуалния дом, само че и в черква. Тя била уверена, че венчавката пред Бога ще я съчетае вечно с мъжа на нейните фантазии, в който била скрито влюбена още от времето на сериала „ Под прикритие ”. За това обаче е нужно бъдещият жених да е православен – изискване, което сега не е изпълнено . Ето за какво булката се е заела със задачата да вкара мъжа си в правата религия. Това би трябвало да стане в границите на няколко месеца, тъй като сватбата, съгласно източници на „ Уикенд ”, е планувана за лятото. Съдейки по размаха, с който досега работи Станислава в своята връзка, за никого няма да е изненада, в случай че скоро види Ивайло Захариев с кръстче на врата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР