Ивайло Петев си промни бележити моменти от своята кариера и

...
Ивайло Петев си промни бележити моменти от своята кариера и
Коментари Харесай

Петев: Когато сме готови, можем да победим всеки отбор

Ивайло Петев си промни бележити моменти от своята кариера и направи анализ на настоящия си престой отпред на Лудогорец.

„ Лудогорец беше в сложен миг, само че благодарение на всички в клуба съумяхме да стабилизираме тима и да спечелим шампионската купа. Може би това е най-трудната купа за Лудогорец, само че може би и най-сладката “, Петев показа пред „ Блиц “.

„ Когато се сменя треньор, очевидно има някакъв проблем. Най-големият плюс е, че съм попадал в такива обстановки четири-пет пъти досега. С помощта на всеки в клуба и най-много играчите, тъй като те са настоящите лица, съумяхме да спечелим Купата на България и шампионската купа. Играчите не веднъж съм ги похвалил. Да, беше извънредно мъчно, в някои мачове не бяхме чак толкоз безапелационни, само че резултатите бяха най-важни “.

 Снимка: Сайт на Лудогорец

„ Футболът в Косово се развива последните 10 години, Балкани не е за подценяване. Миналата година играха в групите на Лигата на конференциите. Важно е ние какво ще създадем и по какъв метод ще играем. Задължително е да преодолеем Балкани. Сигурно няма да е елементарно, наясно сме с това. Най-важното е да се подготвим. Когато сме подготвени, можем да победим всеки тим “, продължи експертът.

„ Не е значимо какъв брой трофеи и титли имам. Научен съм на едно нещо – не се живее с това, което си направил преди, през днешния ден е нов ден, на следващия ден различен и би трябвало да се концертираме в днешния и утрешния. Не съм подобен човек, че да броя. Да, остава във визитката и статистиката, само че до такава степен “, приключи Петев.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР