Ивайло Петев коментира назначението си като национален селекционер на Босна

...
Ивайло Петев коментира назначението си като национален селекционер на Босна
Коментари Харесай

Петев: Ще има българи в моя щаб, няма да ми е трудно с Джеко и другите звезди

Ивайло Петев разяснява назначението си като народен селекционер на Босна и Херцеговина. Специалистът разкри, че по всяка възможност ще има българи в щаба си.

" За мен е чест и огромна отговорност и извънредно влиятелно да повеждам един многомилионен народен тим от огромен сан. Мисля, че няма да имам проблем да работя с такива футболисти по простата причина, че имам наблюдения от самите играчи.
 Ивайло Петев: Критиките ще ме стимулират да реализира положителни резултати
Ивайло Петев: Критиките ще ме стимулират да реализира положителни резултати

" Вярвам, че ще им покажа, че са бъркали "

Важното е от тези скъпо струващи футболисти да създадем боеспособен тим, който да играе като тим и съм сигурен, че резултатите ще дойдат. С някои от играчите съм работил, само че това не е толкоз значимо. Горе долу ги познавам като футболисти, някои от тях и като персони. Така че мога да кажа, че имам някакво преимущество ", сподели Петев пред БНР.

" За екипа си в този момент не мога да разкрия детайлности, ще стане ясно във вторник, само че ще има и българи. В сряда е планувано формалното ми показване в Сараево. За групата ни в международните квалификации мога да каже едно - елементарно няма на никое място. Франция е международен първенец, Украйна в последните години бележи напредък. Познаваме също по този начин и Финландия, и Казахстан. Групата не е лесна, само че всичко зависи от нас. Имаме сили, в случай че създадем боеспособен тим, да победим всички противници ", сподели още Петев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР