Ивайло Петев дебютира с равенство 2:2 начело на кипърския Омония

...
Ивайло Петев дебютира с равенство 2:2 начело на кипърския Омония
Коментари Харесай

Петев започна с равенство в "Омония"

Ивайло Петев дебютира с тъждество 2:2 отпред на кипърския " Омония " Никозия при гостуването на " Етникос " Ахна в 16-ия кръг на кипърското състезание.

Отборът можеше и да стигне до успеха, само че Мат Дарбишър. В 56-ата минута съдията отсъди дузпа за срутване на Лопеш от Арестис, а Дарбишър не съумя да вкара за 2:3 и да донесе успеха на гостите.

Петев, както и българските му помощници Алекси Желязков и Любомир Шейтанов, подписаха контракт до края на сезона. Българският вратар Николай Михайлов пък се обвърза за година и половина и през днешния ден беше в групата с отбора, само че остана на трибуните.



И четирите гола в мача паднаха преди почивката, като сред 30-ата и 34-ата минута бяха вкарани три гола. Домакините, които са на последното 14-о място, към този момент имат 6 точки по-късно тъждество. Едуардо Пинцели откри резултата за " Етникос в 12-ата минута, а Рафаел Лопеш след пас на британския голмайстор Мат Дербишър изравни в 30-ата. Андрей Енеску изведе домакините напред още веднъж в 32-ата, само че в 34-ата Димитрис Христофи изравни за 2:2.

Българските бранители на домакините Филип Филипов и Борислав Стойчев се появиха на терена през второто полувреме. Филипов влезе за " Етникос " в 60-ата минута на мястото на грузинеца Кипиани, а Стойчев зае мястото на Хаджиарос на почивката.

През втората част пристигна и пропускът от бялата точка за " Омония ", което остави равенството 2:2 до края. Грандът от Никозия има 20 точки от 15 мача, само че продължава да заема 8-ото място. Докса е на 6-а позиция с 22. " Етникос " е финален с 6 точки.

Ето какво показа Ивайло Петев след дебюта си:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР