Ивайло Найденов, генерален мениджър на Монделийз Интернешънъл за България, Румъния

...
Ивайло Найденов, генерален мениджър на Монделийз Интернешънъл за България, Румъния
Коментари Харесай

Ивайло Найденов поема председателството на сдружение „Храни и напитки България"

Ивайло Найденов, общоприет управител на Монделийз Интернешънъл за България, Румъния и Източна Адриатика, поема председателството на съдружие „ Храни и питиета България ". Със своя дълготраен опит в Монделийз Интернешънъл и бранша, в новата си роля, Ивайло ще работи за една по-благоприятна среда за развиване на хранителната промишленост в България в открит разговор с обществото и институциите.

„ Да ръководя съдружие „ Храни и питиета България " е отговорност. Благодаря за гласуваното доверие на сътрудниците, членове на сдружението. Въпреки мощната конкурентна среда в нашата промишленост, посредством сдружението ние към този момент повече от година работим интензивно и в цялостна бистрота, освен, с цел да подобряваме бизнес климата у нас, само че и да пазиме ползите на производители, вносители, дистрибутори и търговци, поддържайки един конструктивен и отворен разговор с институциите. Смятам, че това е верният път, и аз, приемайки тази нова роля, мога единствено да надграждам ", споделя новият ръководител на „ Храни и питиета България ".

Кариерата си в Монделийз Интернешънъл Ивайло започва през 2004 година като част от предшественика на Монделийз - " Крафт Фуудс България ". Първоначално е шеф " Продажби ", а 4 години по-късно става шеф " Маркетинг ". Той е й първият българин, оглавил българското поделение на мултинационалния колос в 25-годишната му история на българския пазар. Като изпълнителен шеф на Монделийз България той се концентрира върху укрепването на локалната организация и стимулирането на развиването на бизнеса. От март 2015 година е назначен за общоприет управител за пазарите на Монделийз за България, Румъния и Източно Адриатическо море. В тази си роля през днешния ден, той продължава да развива тактиката на компанията „ Snacking Made Right ", като управлява бизнеса в района, съгласно световната дълготрайна тактика на Монделийз Интернешънъл.

За съдружие „ Храни и питиета България ":

Сдружение „ Храни и питиета България " е браншово съдружие, чиито членове са едни от най-големите компании в региона на хранително-вкусовата индустрия в България с общ годишен оборот над 1,5 милиарда лв. - Данон Сердика АД, Девин ЕАД, Интерснак България ЕООД, Кока-Кола България ЕООД, Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България АД, Куадрант Бевъриджис АД, Марс Инкорпорейтед България ЕООД, Монделийз България ЕООД, Нестле България АД, Престиж-96 АД, Якобс Дау Егбертс БГ ЕООД, Униливър България ЕООД, Градус АД и Бисер Олива АД.
Основната цел на сдружението е в изискванията на цялостна бистрота да работи за основаването на по-благоприятна среда за развиване на хранителната промишленост в България, като сплоти и съставлява ползите на български и задгранични производители, дистрибутори и вносители на храни и питиета, на дребни и огромни компании в отрасла, както и на секторните асоциации.
Сдружение „ Храни и питиета България " е пълновръстен член на най-голямото браншово обединяване в Европа - Food Drink Europe.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР