Ивайло Чочев добави поредна статуетка в колекцията си. Халфът на

...
Ивайло Чочев добави поредна статуетка в колекцията си. Халфът на
Коментари Харесай

Ивайло Чочев: Изиграх най-добрия ми полусезон от статистическа гледна точка

Ивайло Чочев добави поредна статуетка в сбирката си. Халфът на ЦСКА 1948 беше определен за Играч на полусезона от почитателите на тима и получи специфичния си приз на лагера на отбора в Белек.

Лидерът на " алените " даде изявление за клубния уеб страница, в което разяснява страхотното си показване през есенния дял в Първа лига и шампионата за Купата на България.

" Благодаря на всички дали своят вот за мен. Много съм благополучен, че хората са оценили моето показване. Който и да беше станал, щеше да е справедливо, тъй като целият тим направи доста добър полусезон. Надявам се да продължим да радваме почитателите с положителни игри ", показа той.

Чочев е едноличен водач в голмайсторската листа на шампионата с 14 маркирани попадения, а по всичко проличава, че полузащитникът не има намерение да стопира дотук.

" Най-добрият ми полусезон от статистическа позиция. Това се дължи на положителната ни работа и подготвителния развой. Един гол да се означи е групова работа. За да вкараш би трябвало да ти подадат. Целият тим вършеше доста добра работа. Аз се оказвах на точното място в точния миг, с цел да въвеждам головете ", добави той.

Звездата на отбора работи крепко в подготвителния развой и има вяра, че огромните триумфи със столичани занапред предстоят.

" Отборът сподели доста добър и прелъстителен футбол с доста положителни резултати. Допуснахме единствено две загуби, които можеше да избегнем, само че малшансът там ни изигра неприятна смешка. Допуснахме голове в края на полувремената или на мачовете. Продължаваме напред за Купата на България. Мисля, че направихме един добър полусезон. Надявам се да създадем един още по-добър полусезон ", добави той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР