Ивайло Батинков по всяка вероятност вече съжалява, че се ожени

...
Ивайло Батинков по всяка вероятност вече съжалява, че се ожени
Коментари Харесай

За нищо не става! Антония Петрова се провали и като майка

Ивайло Батинков по всяка възможност към този момент съжалява, че се ожени за Антония Петрова. Той не си взе жена, а едно задължение, което би трябвало да мъкне до живот, или най-малко до края на брака им.

Оказа се, че Тоца не може нищо както в професионален проект, по този начин и в личностен. Никой не пожела да я наеме на работа, та се наложи мъжът й да я назначава във компанията си, където сега е мним правист.

По-лошото за дистрибутора на медикаменти е, че жена му е цялостен неуспех като брачна половинка и като майка. Освен че не прави нищо за уюта на дома им, Тоца не прави нищо и за личните си деца.

Наскоро почитатели на Мис България 2009 я изловиха в неистина. Те я видяха с бавачка, а сякаш сама се грижела за 5-годишния Благовест и 2-годишния Ивайло.

Всъщност Антония имала две бавачки, които се редували в грижите си за децата. Мнозина обаче се чудят за какво й са бавачки, щом работи единствено по документи?! Очевидно мързелът при нея е голям.

Да не забравяме, че Тоца не работеше по време и на предходния си брак. Тогава руснакът Александър Бередин й осигуряваше всичко материално, а тя дори едно дете не пожела да му роди, с което сподели егоистичната си същина.

Мързелът на Петрова се оказа гибелен за възпитанието на децата й. Неотдавна синът й Бест сподели междинен пръст на почитателите й, а Антония се пробва да упрекна за това бавачките, които не го възпитавали. Сякаш не тя, а те би трябвало да възпитават децата...

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Антония Петрова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР