Ивана Тръмп - американски предприемач, писател, модел и първата съпруга

...
Ивана Тръмп - американски предприемач, писател, модел и първата съпруга
Коментари Харесай

Отиде си Ивана Тръмп - първата съпруга на бившия американски президент

Ивана Тръмп - американски бизнесмен, публицист, модел и първата брачна половинка на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп е умряла на 73-годишна възраст, заяви ABC News с позоваване на фамилията на умрялата. Според „ Дейли Мейл “ Ивана Тръмп е била открита мъртва в жилището си в Ню Йорк, а съгласно информация на изданието е умряла от естествена гибел, без да са коментирани детайлности.

„ Нашата майка беше невероятна жена – мощ в бизнеса, състезател от международна класа, сияеща хубост и грижовна майка и другар “, се споделя в изказването на семейство. Ивана, родена като Ивана Зелничкова беше първата брачна половинка на Доналд Тръмп, с който имаше три деца – Доналд младши, Иванка и Ерик.

Ивана Тръмп, израснала при комунистическо ръководство в някогашна Чехословакия, се омъжва за Доналд Тръмп през 1977 година, напомня Offnews.bg. Двойката се развежда през 1992 година Преди това през 1971 е омъжена за австрийския осигурителен сътрудник и скиор Алфред Винклмайр, само че две години по-късно се развежда и отпътува за Канада, където стартира кариера на модел.

При пътуванията си до Ню Йорк чехкинята се среща с Доналд Тръмп и през цялото време на взаимния им живот двамата управлят дружно бизнеса на бъдещия американски президент. Когато излиза наяве, че брачният партньор и има любовна случка настрани, Ивана се развежда и стартира кариера като публицист. През 2008 се омъжва за по-младия с 24 години от нея артист Росано Рубиконда, само че връзката им не продължава дълго.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР