Ивана и Ивайло бяха една от най-обсъжданите и най-мразените двойки

...
Ивана и Ивайло бяха една от най-обсъжданите и най-мразените двойки
Коментари Харесай

Не успяха! Ивана и Ивайло не стигнаха до финала на "Един за друг"

Ивана и Ивайло бяха една от най-обсъжданите и най-мразените двойки в петия сезон на „ Един за различен ”. От самото начало на предаването за влюбени двойки, те не се вписаха в колектива и предизвикваха единствено неприятни усеща в съквартирантите си.

А това докара до тяхното изпъждане от „ Един за различен ”. Въпреки побутването от екипа на предаването, Ивана и Ивайло не стигнаха до финала на шоуто и не съумяха да сграбчен парите.

Голямата разлика във възрастта сред Ивана и Ивайло – 16 години, както и избухливия темперамент на Ивайло и грубото му отношение към Ивана, накараха съквартирантите им във Вилата на любовта да гласоподават негативно и да ги пратят вкъщи.

Дори и след излизането си от „ Един за различен ” обаче влюбената двойка към момента не схваща за какво са били изгонени от предаването. Ивана и Ивайло настояват, че не са имали проблеми с нито една двойка в шоуто.

Те разкриват, че най-трудните им моменти във Вилата на любовта са били в интервала, когато мързелуваха на дивана, т.е. – бяха духове, и минаваха напред в играта без да вършат нищо.

„ Любовта ” на Ивана и Ивайло остана неразбрана от техните съквартиранти в „ Един за различен ” и те не го криеха. Двойките неведнъж обявиха пред камерите на сантименталното предаване, че те не ги одобряват за двойка и че не са един за различен.

Източник: nova.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР