Ивана е певицата на народа и дори в условия на

...
Ивана е певицата на народа и дори в условия на
Коментари Харесай

Ивана изхвърли дрехите си

Ивана е певицата на народа и даже в условия на пандемия се пробва да подвига духа на своите фенове с онлайн концерти от у дома. Тя се е изолирала в дома си в Пловдив и признава, че не е излизала близо месец: “Аз съм може би един от най-отговорните хора и когато се каже нещо, аз в действителност го съблюдавам. Както от възприятие за отговорност към себе си, по този начин и към другите хора.

Не ми е скучно и към този момент четвърта седмица намирам какво да върша - пренаредих целия си дрешник, изхвърлих доста облекла... Четох някъде, че в случай че една дреха или движимост не ти носи благополучие, когато я вземеш, по-добре я изхвърли. В момента, в който се разчисти цялото пространство, като че ли влезе друга сила, друго въодушевление у дома.

После започнах с телефона, почистих остарели контакти, фотоси... За първи път от години ми се наложи да си направя сама маникюр, пробвах се да си боядисам косата сама, отспах си”, откровена е Ивана в онлайн изявление за “Преди обед”. Звездата на “Пайнер” споделя, че е наваксала и със личен YouTube канал точно на Лазаровден. Там към този момент са качени двата й онлайн концерта, които тя направи по време на празниците.

И за нея този Великден е друг, тъй като месец и половина не е виждала майка си и татко си, и освен: “Великден е празникът, на който аз постоянно си вървя в Айтос, ние се събираме там, обикалям църквата. И Теди я няма, и тя е в София. Тук съм с моите сътрудници, най-скъпи хора - Стояна, Румен, Ванката. Това дребното сладурче, което ми дава толкоз доста кураж, все едно ми замества Теди, само че не е същото. Чувам се с Теди и родителите ми по няколко пъти и в този момент приказваме доста повече, и се апелирам единствено да минем през цялата обстановка, без да става по-лошо.”
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР