Иван Влъчков записа подиум във второто си състезание за сезона.

...
Иван Влъчков записа подиум във второто си състезание за сезона.
Коментари Харесай

Иван Влъчков с подиум в Чехия

Иван Влъчков записа подиум във второто си съревнование за сезона. Той взе участие в 5-ия кръг от шампионата на FIA CEZ ESET Cup Series, който се състоя предишния уикенд на фамозната писта Мост в Чехия.

Влъчков кара добре познатия автомобил Sin Car R1 GT4, като бе измежду колите в клас D4 GTX. За страдание през целия уикенд той имаше доста механически проблеми. Те бяха главно със спирачките и започнаха още от квалификацията и продължиха в надпреварите.

Заради тях Влъчков не приключи едното спринтово съревнование и ендуранс конкуренцията. Все отново в другото спринтово съревнование от 25 минути той сподели скорост и приключи на 3-о място в своята категория.

„ Многото механически проблеми ми попречиха да покажа цялостния капацитет на колата, съобщи Влъчков. – Пистата е страхотна и доста ми подхожда. Надявам се в идващите надпревари да сме по-бързи. Благодаря на всички, които ме поддържат – HTI, IA Trans, на Европейски Център за Транспортни Политики, както и на механиците и на моето семейство. “

*Източник: Влъчков Рейсинг
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР