Иван Влъчков с Хонда Сивик спечели убедително Писта Стара Загора в

...
Иван Влъчков с Хонда Сивик спечели
убедително Писта Стара Загора в
Коментари Харесай

Иван Влъчков спечели убедително Писта Стара Загора

Иван Влъчков с Хонда Сивик спечели убедително Писта Стара Загора в серия Туринг, 4-и кръг от Националния шампионат на Затворен маршрут. Пилотът на АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък/КA-2 записа втори пореден триумф след този в Русе преди повече от 2 месеца. Така той резервира реални шансове за купата преди последния кръг от сезона в края на ноември на Дракон.

Влъчков потегли от полпозишън и задържа лидерството след старта. В хода на надпреварата той последователно се откъсна напред пред втория Димитър Кондев с Рено Клио. В същото време третият Стоил Неков спря с щета. Кондев също получи технически проблем и спря.

Така Влъчков върна газта и финишира с голям задатък пред дебютанта в този клас Искрен Веселинов с Хонда Сивик. Местата на подиума добави Станислав Паришков с Опел Кадет. След проблемите с мотора вчера през днешния ден не взе участие Кольо Карастоянов

„ Контролирано съревнование за мен от старта до финала, сподели Влъчков. - Направих нов връх на пистата – 1.27.9 мин, като постижението ми бе по-добро от това в квалификацията. Радвам се, че се върнахме в борбата за купата.

Благодарим на Стоян Стоянов (Етнографски Комплекс Дамасцена) и Николай Мончев за подкрепата, както и на HTI България. Благодаря също по този начин за фамилията ми за подкрепата и на механиците за добре подготвения автомобил. ”

*Източник: АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък/КA-2
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР