Иван Влъчков с Хонда Сивик ще се бори за 6-а

...
Иван Влъчков с Хонда Сивик ще се бори за 6-а
Коментари Харесай

Иван Влъчков ще се бори за шеста поредна титла на Писта Хасково

Иван Влъчков с Хонда Сивик ще се бори за 6-а поредна купа в серия Туринг на Писта Хасково. Надпреварата ще се организира идния уикенд на трасето Дракон край Пловдив и е 5-и финален кръг от шампионата на Затворен маршрут.

В първите два старта водачът на АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък/КA-2 нямаше късмет и заради механически проблеми не приключи. В 3-ия на Писта Русе той завоюва, а в последния 4-и в Стара Загора също победи.

За да си обезпечи още веднъж короната, Влъчков би трябвало да завоюва на Дракон, а сегашният водач в шампионата Стоил Неков (Хонда Сивик) да не е на 2-а позиция. Заявки за присъединяване в Туринг са подали общо 15 водачи.

На линия са съвсем всички водещи водачи в класа. Сред тях са Димитър Кондев, Станислав Паришков, Неков, Стоян Апостолов, Кольо Карастоянов също от АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък/КA-2, който ще кара с подготвителната кола на Влъчков.

"Готови сме за надпреварата, като не сме правили съществени промени по колата, съобщи Влъчков. - Излизаме за победа, като ни чака мощна конкуренция. Благодарим на Стоян Стоянов (Етнографски Комплекс Дамасцена) и Николай Мончев за поддръжката, както и на HTI България. Без тях нямаше да мога да вземам участие. "

*Източник: АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък/КA-2
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР