Иван Вазов е доказан тежък русофил, махнете го, пищят умните

...
Иван Вазов е доказан тежък русофил, махнете го, пищят умните
Коментари Харесай

Не четете тези гадни комунисти!

Иван Вазов е потвърден тежък русофил, махнете го, пищят умните и красивите. Христо Смирненски е левичар, любим на левите, крякат в един глас. Вапцаров е бил болшевик, махнете го, надигат ръце. К’во толкоз е написал. Паисий Хилендарски, още един изопачен супергерой, а и не е прекрасен на двулевката, умните размятат с пръст.

Левски е бил елементарен и леко заоблен, подправен супергерой, циврят още веднъж заедно. Ботев? И той е бил изфабрикуван супергерой. Гео Милев е написал Септември…и той е болшевик! Ами Димитър Димов, писателят с очебийно леви позиции? Социалистически натурализъм, олеле, забранете го! Тютюна му с тютюн.

Дора Габе е щерка на съветски евреин, женена за болшевик. Махнете я и нея, и Елисавета Багряна, влюбени са в болшевик. Освен това е близка и с Яворов, я го махнете и него. Олеле, Добри Войников също е русофил, дори приема съветско поданство, мигновено свалете от театрите “Криворазбраната цивилизация ”. Основоположник на българския спектакъл, дрън-дрън. Васил Друмев и Марин Дринов – тежки русофили, закрийте Българска академия на науките и българската просвета.

Сигурни ли сте, че Хаджи Димитър и Стефан Караджа са съществували – питат още умните, та и красиви.

Дори и да са, те са политически неточни, няма да си скапваме връзките със съседите, я! Какво остана още, о, и националните носии, хорото, доста са селски и пошли, нали?

Така, като теглим чертата, уважаеми уменони и красенони, покемони и миниони, ви предлагам да създадете отряди, с които да горите книги и да задължават да се четат единствено халал книги, и да се загатва с положително единствено вярната, а неверниците да бъдат хулени и затваряни.

Само че тези неверници приказват и ще продължат да приказват и на бъдещите генерации, а вас ще ви загатват по този начин, както са споменавани всички лумпени, които истерично, чинно и садистично са крещели против всички, които не са им споделяли сервилната идеология.

* Блогър, сириец, живеещ в България, работи в Българска академия на науките

(Заглавието е на редакцията)
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР